Blogg

  Men hvordan starter man egentlig med et nytt språk? Ord og uttrykk merket med asterisk er hentet fra katharevousa, et foreldet kansellispråk. Klikk deg så inn på alfabetet for å gå inn i ordboka. Vi trenger den hjelpen vi kan. Kontakt oss i dag! Språket snakkes av minst 13 millioner mennesker i dag i Hellas, Kypros, og diasporasamfunn i mange deler av verden. Ønsker du å være anonym kan du også være det.

  Dating sites for 16 18 year olds finnmark

  Hankjønn, hunkjønn og intetkjønn av substantiv angis på norsk med hhv. Person entall av verb brukes som oppslagsord. En ordbok er din beste venn i læringen. Fordi det hjelper deg med å forstå andre mennesker, deres kultur, tanker og mye mer. Fremdriftslinjen nedenfor viser hvor mange ord i bokmål-gresk ordbok som er oversatt.

  Gresk-norsk ordbok Lingea Kort veiledning i bruken av ordboka. Person entall av verb brukes som oppslagsord. Upersonlige verb angis. Vår norsk-greske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Bruk ordboken til å oversette fra norsk til gresk eller fra gresk til norsk. Gresk - engelsk oversettelse - norsk-engelsk ordbok Engelsk-norsk ordbok - oversettelse Gresk - norsk ordbok. Online kvalitetsordbøker, oversettelser, parlører, grammatiske oversikter, emner og språkspill gratis. Norsk-gresk ordbok Sliter du med å gjøre deg forstått på gresk, eller jobber du med å lære deg det greske språket?


  Prøv vår norsk-gresk ordbok,. Du kan også skrive ordet på norsk ettersom ordboken søker i begge ordlister simultant. eller lurer du kontaktannonser thai massage drammen på noe annet rundt det greske språket? Ordbøker hjelper deg möse lecken schein schlachtung på veien mot dine mål som flytende bruker av et nytt fremmedspråk ved å utvide din horisont både kulturelt og språklig. Med dine poeng havner du automatisk på vår internasjonale ranking, der du finner andre aktive brukere som også deler sin kunnskap i det engelsk-norske språkforumet. Norsk-gresk ordbok: Trenger du å oversette fra norsk til gresk? Registrer deg som bruker idag og samle poeng hver gang du legger til nye norske oversettelser eller godkjenner norske oversettelser. I tillegg til å oversette mellom Norsk og gresk kan du oversette mellom hele 24 andre språk. Finner du ikke noe oversettelse? Prøv et oppslag i gresk-engelsk ordbok, da vel! Vår norsk-greske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Kort veiledning i bruken av ordboka. Hvor snakkes disse språkene? Logg på med din Facebook-, Twitter-, Google- eller Microsoft-kontoen din og du kan delta ved å legge til nye ord og oversettelser. Når du har funnet riktig ord, klikk på ordet, og du får opp resultater i den engelsk-norske ordboken. Ved å bli med i kan du være med på å gjøre den engelsk-norske ordboken enda bedre og nå vårt mål om å bli den største online ordboken i verden. Du kan også benytte vårt verktøy for bøying av verb og være tabeller tabeller når du vil lære hvordan man bøyer verb på det nye språket.
  Dogging videos sex shop online

  Sexshop online paradise hotel 2018 norge 414
  Erotisk noveller twink bareback verdens søteste dame bildedeling gresk er kjønn angitt ved etterstilt bestemte artikkel:, (flertall:, ). I den engelsk-norske ordboken finner du flere muligheter til å forbedre dine norske og engelske språkkunnskap.
  Kort novelle triana iglesias naked 178
  Nuru massasje i oslo thai massasje hamar Sex video norway sextreff norge
  Brasiliansk voksing majorstuen intim massasje bergen 357