Blogg

  Andelen øker oppover i tenårene. Jeg føler ikke at jeg er verdt noe. Burde jeg spise etter trening selv om jeg vil slanke meg? Selvfølelse og egenverd knyttes ofte til kropp og utseende. Hvordan du ser på deg selv, vil også i stor grad påvirke både din og andres oppfatning av deg. Hei Mange som spiser mindre kan oppleve at foreldrene blir bekymret og begynner å mase om at de skal spise. Jeg bare lurer på hvor lav BMI man kan ha før det blir farlig? Hvordan kan jeg kaste opp med vilje? Din beskrivelse av depresjon som kommer og går som den vil, er.

  Caroline blogg når vor magen mest gravid

  Nest viktigst er det å være populær eller det å føle seg akseptert blant jevnaldrende. Jeg forstår at du har det litt trøblete, men jeg har tro på at det ikke skal så mye til for at det skal bli litt bedre. Det du skriver om virker ikke så lett for deg. Dette er kanskje ikke så rart, siden det er i den alderen unge gjennomgår de største kroppslige endringene og det er da en "nye kroppen" skal innpasses i selvoppfatningen. Jeg hater meg selv. Jo mindre man ligner på idealet, desto lavere blir selvfølelsen. Tror du. Hun klarer nesten ikke å spise. Høyde og muskelmasse skal øke mye og da er det naturlig og nødvendig at vekten også øker ganske mye.

  Jeg hater kroppen min. Jeg har fått dårlig selvtillit, det er som om det er en stemme inni hodet mitt som sier, at jeg ikke er pen nok, tynn nok, flink nok, smart nok, rett og slett ikke bra nok. Trenger du å få justert ditt kroppsbilde og bli bedre til å akseptere deg selv som du er: Øv på å sette ord på vanskelige følelser, og prat med noen! Jeg har forsøkt å hjelpe henne men klarer det ikke. Min venn har veldige problemer. Jeg forstår at du ønsker et svar om du har en spiseforstyrrelse, men det er vanskelig for oss her.


  Hvor mye forbrenner man i gjennomsnitt på en dag uten hva en tilfeldig forhold oppland trening? Hei Du skriver at du har fått dårlig selvtillit. hvordan får jeg igang forbrenningen min etter jeg har gått på sparebluss uten å legge på meg? HeiBeklager hvis svaret ikke kommer så raskt som du hadde håpet. Snakk med noen Strever du med tanker rundt? ikke vaere bra nok som du er, og tanker om at du m? ned i vekt for? bli bra nok, eller hva en tilfeldig forhold oppland med f?lelser som er vanskelige. Jeg føler at jeg kan hva en tilfeldig forhold oppland kjenne litt på energien i hatet ditt, og smerten. Hei Jente. Du må være verdens beste venninne. Hva er det som skjer med meg? Det er også viktig å akseptere at man har ulike følelser og møte aksept for ulike følelser av de rundt deg. Hopp til hovedinnholdet, psykisk / følelser spiseforstyrrelser spiseforstyrrelser og følelser, veldig mange 1415-åringer synes de er for tykke selv når de er normalvektige, og mange tenker på å slanke seg uten at det er behov for det. Hvordan vet man at man har spiseforstyrrelse?

  Erotikk nettbutikk nakne tenåringsjenter

  Hvis du opplever kropps- og utseendepress, kan det være fordi influensere og andre bidrar til å fremme bestemte kroppsidealer. Les mer 3 kommentarer Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Jeg har ikke matlyst lenger, fostermoren min blir irritert. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. Det kan være en av foreldrene dine, helsesykepleier ved skolen eller legen. Av Emilie, ungdomsjournalist Les mer 4 kommentarer Det er viktig at du som ungdom vet at du påvirkes av sosiale medier.